Poolse keuken (44 foto’s): de verdiensten van keukenmeubelen uit Polen

Met de noodzaak om keukenmeubilair aan te schaffen, wordt bijna elke persoon geconfronteerd, omdat het de belangrijkste decoratie in de keuken zal zijn. Naast de puur esthetische kant, moet de keukengroep ook meer dan alle functionele behoeften van koken dekken - dit aspect moet noodzakelijkerwijs in acht worden genomen bij de aanschaf ervan.

Tegenwoordig worden de leidende posities in de markt van keukenmeubels bezet door buitenlandse productiebedrijven die een verscheidenheid aan verschillende concepten bieden om uit te kiezen. Het onmiskenbare voordeel van de Europese meubelgroepen is de hoge kwaliteit van het materiaal en de productietechnologie, die helaas niet kan bogen op binnenlandse producenten.

Poolse keuken van MDF

Poolse keuken van MDF

Een van de meest populaire meubel exporterende landen is Polen, dat zelfverzekerd een van de meest prominente plaatsen in meubelsalons bezet - dit is precies wat in dit artikel zal worden besproken. Waarom zijn Poolse meubels voor de keuken zo populair?

Keuken sets

Poolse keukenset

Poolse keukenset

Een van de belangrijkste en belangrijkste details voor het inrichten van de keuken is een keukenset, waarvan de keuze vaak een dilemma wordt voor de eigenaar. Poolse meubelgroepen staan ​​om verschillende redenen in de eerste regionen van buitenlandse fabrikanten. Laten we ze in meer detail bekijken.

Ecologische compatibiliteit

  • Het basismateriaal voor de vervaardiging van de Poolse headset technologie is MDF - volledig milieuvriendelijk product dat volledig hypoallergeen en niet een bedreiging voor de gezondheid van de mens (zie ook het artikel over de keuken van MDF met zijn eigen handen). Het is gemaakt van fijne deeltjes van hout die aan elkaar zijn gelijmd met behulp van was en lignine - natuurlijke oorsprong.

Let op! Opgemerkt dient te worden dat de IDF niet altijd kon bogen op eigenschappen als vochtbestendigheid en milieuvriendelijkheid - boards gemaakt van oude technologie, het was het tegenovergestelde van buitenlandse analogen, die zijn geproduceerd in een recenter verleden. Onder de warmte verspreiden ze giftige dampen, en het systematisch contact met vocht kan breken onder zijn eigen gewicht.

  • Materiaal voor Poolse meubelen wordt vervaardigd volgens de Europese normen en voldoet aan de verplichte certificering voordat het als basis voor de productie ervan wordt gebruikt. Dit garandeert een hoge mate van kwaliteit en naleving van alle noodzakelijke productieomstandigheden.
De fijnkorrelige structuur van MDF

De fijnkorrelige structuur van MDF

economie

Het is geen geheim dat de kwaliteit recht evenredig is met de kosten van het eindproduct, ondanks het feit dat Polen een buitenlandse leverancier is - de meubelgroepen van zijn productie worden tot op heden als een van de meest economische aanbiedingen beschouwd. Dit wordt bereikt door de rationele distributie en het gebruik van verbruiksgoederen, waarvan de prijs in grote lijnen bepalend is voor het bepalen van de kosten van meubilair (leer hoe u meubels voor de keuken kunt kiezen).

Zoals je weet, MDF - dit is vrij duur materiaal en als de hele set er volledig uit bestaat, zal dit de uiteindelijke kosten negatief beïnvloeden. Dit probleem is opgelost met een gecombineerde montage, wat een speciale benadering is voor het ontwerpen van een keukenset - het bestaat uit het gebruik van dure materialen alleen op de plaats waar het nodig is.

Bijvoorbeeld, de basis voor de zij- en achterwanden van kasten kan een minder dure spaanplaat zijn, en MDF wordt alleen gebruikt voor de vervaardiging van voor-gezichtselementen. Ook is de spaanplaat veel meer geschikt materiaal voor het aanrechtblad - MDF is hiervoor buitengewoon zacht en elk mechanisch effect van gemiddelde zwaartekracht kan een deuk op het oppervlak achterlaten.

Ook een kenmerk van de Poolse keukengroep is het vrijgaveformulier - als u een set bestelt uit een bestaande ontwerpcollectie, wordt deze in gedemonteerde vorm geleverd. Deze bundel omvat het samenstellen met je eigen handen en vaker gaat het gepaard met een gedetailleerde instructie + video over hoe het te implementeren. Hiermee kunt u geld besparen op gespecialiseerde diensten, wat u een vrij groot bedrag zou kosten.

structuur

MDF-platenfoto

MDF-platenfoto

Poolse keukenmeubels zijn gemaakt van MDF en spaanplaat, die zijn bedekt met een speciale PVC-coating - het geeft het een decoratieve uitstraling en beschermt tegen externe invloeden.

Platen kunnen op twee manieren worden gecoat:

  • lamineren - de platen zijn onder hoge druk bedekt met papier van papierhars. De coating geproduceerd met deze methode heeft een uniforme structuur, evenals een vochtbestendige en vuurvaste structuur.
  • postforming - om dit type laminaat te bedekken, dat in staat is om aanzienlijke belastingen te weerstaan ​​en een hoge sterkte heeft. Dit is de meest slijtvaste en duurzame coating van alle beschikbare analogen.

Let op! Naast de bovenstaande coatingmethoden, is er ook een laminering - het lijmen van de afwerkingsfilm op het oppervlak met behulp van de kleefstofsamenstelling. De op deze manier verkregen coating heeft een zachtere structuur dan de bovengenoemde analogen, dus wordt deze niet gebruikt voor het maken van keukenmeubilair.

stoelen

Stoelproductie Polen

Stoelproductie Polen

Naast het gecombineerde keukenmeubilair van hun houtbevattende materialen, produceren Poolse producenten ook meubels van massief hout. Meestal voor deze doeleinden, wordt traditioneel hout gebruikt - beuk, els, grenen en ga zo maar door. In dit opzicht onderscheiden Poolse stoelen voor de keuken zich door een vrij democratische prijs, vergeleken met andere buitenlandse tegenhangers.

Ondanks het overwicht van traditionele variëteiten - Poolse producenten, zijn er ook concepten gemaakt van exotische houtsoorten. Voor dit doel worden variëteiten zoals wenge, ebbenhout, mahonie en andere gebruikt.Als je een fan bent van exoten, zul je ongetwijfeld in staat zijn om een ​​geschikte textuur voor je eigen smaak te vinden.

Een onderscheidend kenmerk van Pools exotisch meubilair is een gecombineerde meerlagige structuur die helpt de kosten te verlagen zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk. Het is gebaseerd op het gebruik van fineer van kostbaar hout, dat wordt gebruikt voor het decoreren van een minder dure basis. Daardoor daalt de prijs van het product soms en tegelijkertijd ondergaat het uiterlijk geen grote veranderingen.

Het resultaat

Poolse keukenmeubels

Poolse keukenmeubels

Het belangrijkste voordeel van Pools keukenmeubilair is een succesvolle combinatie van concepten en prioriteiten. Dit is de beste optie voor diegenen die geld willen besparen en tegelijkertijd een behoorlijk resultaat willen behalen (zie ook een artikel over het ontwerp van keukenmeubelen).

Geef het uw voorkeur - u krijgt Europese kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs, die u zal plezieren met zijn schoonheid en duurzaamheid.

galerij

Leave a Comment

86 − = 85