Kök – Castorama (41 bilder), hushållsartiklar – och igen Castorama

Var är det enklaste sättet att hitta produkter till hemmet, naturligtvis, på stormarknaden. Och att komma, såg och köpte. Och hur tittar du på några kvadratkilometer - om det är positivt, så är Castorama-systembutikerna mycket lämpliga för dig.

Även om för små, men för stora kök - allt är där.

Även om för små, men för stora kök - allt är där.

Nej, varför, varför springa runt de olika punkterna på jakt efter:

 • blandare;
 • mätområde,
 • köksutrustning;
 • hushållsapparater;
 • köksuppsättningar -

när allt detta kan köpas på ett ställe.

Dessutom erbjuder Kastorama möbler för köket en separat riktning av sina handelsaktiviteter. Din egen uppgift är att välja mellan sortimentet som erbjuds och installeras i ditt kök. Och från oss, från oss instruktionerna om "räddning av drunkning" i havet om vilka redan nämnts.

Lite historia

Volymerna är imponerande.

Volymerna är imponerande.

Hyllning till skaparna av stormarknader, vill jag säga att det franska företaget, som grundades lite mer än fyra decennier sedan, intar redan en ledande position på den globala hierarkin av säljare av varor för hem och trädgård.

Med sin väg från Västeuropa korsade fransmännen lugnt havet, bosatte sig i USA, på den asiatiska delen av kontinenten, och till och med uppträdde på hemmaplanerna.

Aktivitetsriktningen har alltid varit oförändrad - varor för hem, reparation och trädgårdsträdgård. Kök i Castorama upptar en av huvudområdena i sin verksamhet. Och den grundläggande funktionen hos företaget är att tillhandahålla en uppsättning produkter som gör det möjligt för dig att montera kök på en nyckelfärdig basis med alla tillbehör som är anslutna.

Och om övning

Stilen att dekorera rummet spelar ingen roll, det finns allt.

Stilen att dekorera rummet spelar ingen roll, det finns allt.

Kök i Castorama tillåter dig att överväga om inte alla smaker, då det maximala antalet. Med tanke på storleken på ditt kök kan du välja och installera en av de få mest acceptabla typerna av kök.

nämligen:

 • Kök, där alla möbler är i en linje;
 • L-format kök, där möblerna ligger som regel från vägg till vägg, upptagen i ett hörn;
 • U-format kök, möbelarrangemang på tre väggar;
 • Island kök, där vissa element bärs till mitten av köket,
 • Kitchen halvön. I det här fallet placeras vissa objekt utöver linjen i ett enda ensemble, men förbindelsen med den övergripande byggnaden av möbler förloras inte.

Och nu också, men mer i detalj:

 • Kök, där möbler installeras i en enda linje, antar redan ursprungligen stora rumsdimensioner. Håller med att det är ganska svårt att skriva alla skåp, en pennahus, ett kylskåp, en diskmaskin och ibland en tvättmaskin i en rad i Khrusjtjov. Nej, det är bara omöjligt. Och även de hängande skåpen löser inte problemet med ett litet kök. Eller det är nödvändigt att inte ta hela uppsättningen, men dess delar, men då är konversationen inte om köket, men om enskilda element.

Var uppmärksam! Oavsett hur du gillar det, men varje kök innehåller en uppsättning obligatoriska föremål: tallrikar, diskbänkar och kylskåp. Och om platsen för den senare kan ligga utanför köket (det här är verkligen obekväma, men inte dödligt), då kaminen och diskbänken utanför köket är det nonsens.

 • L-formad layout. Det anses vara den mest ergonomiska. Här kan du se alla lagar av bekvämlighet och funktionalitet. Diskbänk, spis och kylskåp bildar den eftertraktade triangeln, och avståndet mellan dem passar in i alla etablerade kanoner. Och möblerna kan skrivas alla utan spår, med tanke på även ett litet område, eftersom det ens har sin egen design.
Den mest populära layouten.

Den mest populära layouten.

 • Layout med tre väggar eller U-formad layout. En intressant kombination är den professionella användningen av köket. Tänk på att Kastoramas kök också kommer att erbjuda det, föreslår inte längre en matplats. Om du har en separat matsal, så passar det här alternativet bäst, eftersom du inte bara kan komma in i alla möbler, men det är också mycket användbart att placera hushållsapparater på tre bordsskivor och i hängande skåp.
 • Kök av peninsulär typ. Det är svårt att definitivt säga meningen med att bära ett objekt ur en gemensam linje, men en sådan design uppträder och ganska ofta. Dessutom är denna teknik ganska efterfrågad i utformningen av modernt köksinredning.

Oftast i halvön variant beställas antingen i baren eller skärytan, men det absolut inte betyder att i utformningen av inredningslösningar kan inte vara ett handfat eller kamin. Men det här är redan en professionell lösning och föreslår: för det första ett stort rum och för det andra flera personer som arbetar i köket.

Halvön bildas av en bar och en kantsten.

Halvön bildas av en bar och en kantsten.

 • Äntligen ön. Den klassiska ön förutsätter att en diskbänk, en tallrik och en skär yta tas bort i mitten av köket. Naturligtvis för ett sådant alternativ, om någon kök, matsal vi kommer inte att gå, i själva verket i små kök denna metod nästan aldrig används. Handen på hjärtat, säger att denna typ av planering är värt närmast det professionella köket (tillåten hämtmat i centrum av flera plattor, men det är uppenbarligen inte inhemsk användning av köket).

Naturligtvis kommer köket Kastorama du erbjuda för varje smak och handväska. Då han och stormarknaden.

Men vi kommer ändå att berätta några användbara bagage. Speciellt eftersom urvalet redan är klart för oss.

Användbara små saker

Bekvämlighet i allt.

Bekvämlighet i allt.

Men är de, dessa små saker, eller kanske är dessa samma viktiga saker som vi inte uppmärksammar, och kallar dem bagage. Vad som än var, vi kommer inte att gå in i polemik, och vi kommer att rösta exakt de små saker som visar sig vara väldigt mycket viktiga.

nämligen:

 1. Det material från vilket headsetet är tillverkat. Det är uppenbart att priset på produkten beror direkt på materialet från vilket det tillverkas och graderingen av spånskiva - MDF-aluminiumlegering eller speciellt glas betyder ökningen. Vi har upprepade gånger jämfört de material från vilka kökets fasader är gjorda.

Och utan att gå in på detaljer, utan helt enkelt ange ett faktum, vill jag säga att ekonomin av de mest bekväma material är MDF och naturliga fasader - det är naturliga. De är dyrare, och i vissa fall mer finiga.

 1. Funktionalitet och bekvämlighet. Framsteg stampar inte på plats, men element som boxar med delvis förlängning uppstår fortfarande. När du väljer ett köksaggregat, var uppmärksam på det faktum att alla lådor måste öppnas fritt, helt förlänga, utan ansträngning, som kallas ett finger.
 1. Ergonomi och säkerhet (se även artikel Ergonomi i köket - vi skapar en bekväm och praktisk inredning). Även om säkerhetstekniken är komplementär, tråkig och vanlig, har den rätt att vara. Var därför uppmärksam på följande aspekter. Arbetsytorna ska vara bekväma och väl upplysta.
Även kök-vardagsrummet bör vara ergonomiskt.

Även kök-vardagsrummet bör vara ergonomiskt.

För information! Det finns en enkel teknik som tillåter oss att uttrycka begreppet bekvämlighet i matematiskt språk. Nämligen avståndet mellan toppen och underarmar för hand, böjd vid armbågsleder och anordnade parallellt med bordsskivan bör inte överstiga 15 cm. En bänk bredd bör inte vara mindre än 90 cm, längden av det kan vara vilken som helst.

 1. Och igen om säkerhet. Det är inte önskvärt att placera skärytorna bakom plattan. Detta beror på att plåten i det här fallet är sista instansen, desto mindre rör sig den i närheten. Så mycket desto bättre.
 1. Och mer på frågor om kostnadsbesparingar. Du är väl medveten om att problemen med rimliga besparingar är möjliga och välkomna. Så här kan du spara om du kommer att samla in köksuppsättningar själv. Kontrollera i så fall att monteringsanvisningen är tillgänglig. Andra sätt att spara är inte acceptabla.

Sammanfattningsvis

Det finns en ö i Castorama, självklart ett kök.

Det finns en ö i Castorama, självklart ett kök.

Vi tog upp bilden med beräkningen för att bekanta dig med de möjliga alternativen som presenteras på hypermarketen, och videoguiden kommer också att vara väldigt praktisk.

galleri

Leave a Comment

− 6 = 2