Kök Diana (42 bilder) – elegant och elegant klassiker

Genom att välja kökssatser försöker vi ha ett brett utbud av olika indikatorer som skulle bestämma flera nödvändiga kriterier för drift.

Till exempel,

 • funktionalitet;
 • bekvämlighet;
 • Slitstyrka av fasader;
 • skönhet,
 • Och saker.

Diana - högkvalitativ mat

Diana - högkvalitativ mat

På den moderna marknaden för köksmöbler är det väldigt svårt att hitta något som passar idag. Saken är att tillverkare har fyllt den med sina produkter och erbjuder både budgetalternativ och dyra.

Jag skulle inte vilja annonsera denna eller den här modellen eller varumärket, eftersom var och en har sina egna fördelar och nackdelar. Men bland ett stort antal modeller noterar vi köket Diana, som är gjorda i klassisk stil.

Oavsett vad du säger, men klassiken är alltid på mode, alltid populär och alltid efterfrågan. Och kännare av tidlös klassisk stil föredrar idag bland köksuppsättningar till varumärket "Diana".

Fråga varför? Ja, eftersom köket Diana - en typ av elegans, pompös aristokrati, högkvalitativa egenskaper och otrolig funktionalitet.

Diana - en klassisk köksuppsättning

Diana - en klassisk köksuppsättning

Dessutom bör det noteras att dessa möbler är speciellt tillagda med olika tillbehör och dekorativa tillägg som skiljer den bland alla andra modeller (foto ovan). Till exempel snidade balustrader och kronor, eleganta glasmålningar och tillbehör. Allt detta gör köket på ett eller annat sätt unikt, och det kan även sägas vara exklusivt.

Ur vilket material gör detta kök, utrustning och sorter

 • Alla yttre element är gjorda av MDF (köksfasader, frise, spån, balustrådar och kolonner). MDF-ytan är skyddad av PVC-film, vilket ger headsetets färg.
  I detta fall vinner Diana-köket av det faktum att PVC-film anses vara den mest effektiva beläggningen, vilket inte kräver särskild vård för den.
 • Inne och externa delar av headsetets kropp är gjorda av laminerad spånskiva i fasadens färg. Skiljeväggar är gjorda av spånskivstjocklek på 16 millimeter med kanter av 0,4 och 2,0 millimeter, behandlade med PVC-beläggning. Och det här låter dig förlänga livslängden flera gånger.

OBS!
För att skydda delar från spånskivor negativa influens förändringar i temperatur och fuktighet, såväl som den mekaniska belastningen och ljusexponering, är kompositionen tillsättes i en skyddande speciell polymer - melanin.

Köksuppsättning

Köksuppsättning "Diana-2"

 • Toppen av köksuppsättningen är gjord av Postforming (28 mm tjock) med obligatorisk installation av plastkanter och plintar.
 • Alla bord, skåp utrustade med speciella justerbara fötter, med vilken du kan inte bara anpassa möblerna, men också höja den till en bekväm höjd för dig.
 • På alla fasader för köket är vanligtvis installerade beslag i form av en knopp-knapp. Denna lilla prickdesign ger skåp elegansen i den klassiska stilen.
 • Vissa modeller kompletteras med infärgade glasögon och eleganta galler, vilket gör att möblerna inte ser ut som en klassiker, men det förhindrar inte att det blir klassiskt.

Förpackningsinnehåll

Standard köket Diana - en uppsättning av tjugotre objekt. Det är möjligt att välja från hela kitet endast de nödvändiga elementen och montera en köksuppsättning exakt till storleken på rummet. Här, där du behöver inte bara en matematisk noggrannhet av platsen, utan också en fantasi. Att välja mellan detta nummer är något av ditt eget, du måste tänka dig var och vad som ska installeras med större nytta.

Köksmöbler

Köksmöbler "Diana-4"

Det bör också noteras att denna modell av köksmöbler är färdig med skivor. Och när du köper måste du göra ett val, vilket tvättar för att installera - en mortise eller en faktura. Installationen av båda brickorna är en enkel process, och det kommer att vara lätt att utföra med egna händer. Förresten är instruktionen vanligtvis kopplad.

Kännetecken för uppställningen

För närvarande började producenterna producera Dianas kök för vissa konsumentbehov. Oavsett vad du säger, och möjligheten att installera dessa eller andra hushållsapparater spelar nu en viktig roll i processen att välja en viss modell.

Till exempel:

 • Modellen "Diana-5" har en öppen hylla för en mikrovågsugn.
 • "Diana-2" -modellen ger dig möjlighet att installera en tvättmaskin, en nisch har specialiserats för den.
 • "Diana-4" -modellen hjälper dig att placera glasögonen, för den är utrustad med ett speciellt ställ.

Det vill säga, de kommer för sig själv att hitta det alternativ som uppfyller alla dina behov och önskemål.

Kök

Kök "Diana-5" - presenterbart utseende och hög kvalitet

Var uppmärksam!
Komplett uppsättning av köksmöbler "Diana" möbler och olika mekanismer (stängare, utdragbara mekanismer, hyllor, etc.) bara från de tyska och österrikiska producenter.
Dessutom är möblerna självtillverkade med modern tysk utrustning med hög precision. Och det här är en pant av hög kvalitet.

slutsats

På den här sidan på vår sida lade vi specifikt upp en video där du kan se nästan hela sortimentet av detta kök. Priset på varje modell kommer att vara annorlunda, eftersom allt kommer att bero på antalet länkade element. Men som sagt ovan kan du montera en sådan uppsättning som inte bara passar in i rummet, utan det blir inte heller en belastning för familjebudgeten. Titta och välj.

galleri

Leave a Comment

72 − 71 =