Moss i køkkenet: Årsager og metoder til bortskaffelse

Drosophila - lille midge, som kan starte i køkkenet og ødelægge livet for enhver husmor betydeligt. Hvad forårsager deres udseende og hvordan man kan slippe af med insekter på kort tid? Svar på disse spørgsmål findes i artiklen.

Har du noget gnats i køkkenet? Det er på tide at lære at slippe af med dem

Årsager til Drosophila

Bogstaveligt sagt kan ordet "Drosophila" oversættes til russisk som "dugelskere", som faktisk er gnaver. Disse små skabninger har stor værdi for genetiske forskere, som sætter deres eksperimenter på dem, men det betyder ikke, at disse insekter er til stede i din lejlighed.

Før du fjerner midges i køkkenet, skal du forstå, hvor de kom fra. De vigtigste kilder til infektion er:

 • Rotten frugt og grøntsager. Men du vil ikke forstå, hvor Drosophila kommer fra, hvis lejligheden opretholder renlighed, men det drejer sig ikke om affald, men om de mindste stykker æbler, tomater, druer og så videre. Disse krummer kan være et eller andet sted under møblerne, og du kan bare ikke mærke dem, men køkken gnager kan lægge æg der og begynde at multiplicere med stor hastighed.

Rotten frugt som en magnet til frugtflyvning

 • Hjem gnavere. Opbevar en husholdningsrotte, en hamster eller en kanin, og rengør ikke buret hver dag? Det er muligt, at du snart skal lære at håndtere gnader i køkkenet og i hele lejligheden. De kan starte i savsmuld og madrester i kæledyrets bur og spredes hurtigt i hele lejligheden.

Skjult i savsmuldsarkiverne kan levnedsmiddelrester udløse midger

 • Stock Sink. Et andet yndlingssted er frugtfly. Hvis du regelmæssigt ikke renser drænet, dander den gradvist en putrefaktiv plaque, hvilket er meget gunstigt for reproduktionen af ​​midges.

Den tilstoppede dræning af skallen er et gunstigt miljø for køkkengødning

 • Købte produkter. Forkert opbevaring af visse produkter, herunder kartofler, løg, gulerødder eller frugter, kan føre til fremkomsten af ​​Drosophila blandt dem. Du kan bringe dem i tasken til dit hjem.
 • ventilation. Har du den perfekte renlighed i huset, men fejlene i køkkenet dukkede stadig op? Måske har de gennemtrængt dig gennem ventilation fra deres naboer. Drosophila kan også komme til dig fra kælderen gennem de huller, der kan forblive på rørets rør, vandforsyningen og opvarmning, hvilket er relevant for f.eks. Køkkenet i Khrusjtjov.
 • Hjem planter. Er du glad for at opdræt en mini blomsterhave i dit hus og ikke forsømme den hyppige vanding af planter? Du må ikke være overrasket over, at du har en midge i køkkenet, fordi hun bare elsker fugt.

Hyppig vanding af planter fremkalder udseendet af frugtflyve

Slippe af med midges

Så hvad om der er gneder i køkkenet? I dette afsnit vil vi i detaljer overveje mulighederne for at håndtere dem ved hjælp af improviserede værktøjer og købte fælder.

Folkerecept

Husk en simpel ting - før du ødelægger midges i køkkenet er det meget vigtigt at sætte lejligheden i en ideel rækkefølge. Skub bort affald, rengør kæledyrets bur eller fjern eventuelle kilder til fugt. Derefter kan du bruge en af ​​de foreslåede metoder.

illustration Afhjælpning for midges
Moss i køkkenet: Årsager og metoder til bortskaffelse Sød sirup. Et af de billigste og mest overkommelige midler er, hvordan man tager Sims fra køkkenet. Hæld det i vasken tættere på afløbshullet, vent indtil alle frugtflugterne falder ned på den søde lugt og hæld dem hurtigt i kloakken.

Moss i køkkenet: Årsager og metoder til bortskaffelse Vand og citronsyre. Der er en anden måde, hvordan man dræber midger i køkkenet - det er at invitere dem til at drikke. Alle Drosophila elsker fugt og blander vand med citronsyre, du vil fortælle dem vejen, der flyver sammen, som de vil samle ved kilden.
Men vandet skaber en film på overfladen, takket være, at insekterne ikke synker, og for at ødelægge det, tilsæt en lille flydende sæbe til vandet.
Moss i køkkenet: Årsager og metoder til bortskaffelse Trap for midges. For at gøre det har du brug for en lille gryde, æblecidereddike og en simpel papirtragt. Hæld i ædlecolben, sæt trækets hals fast. Fluer vil flokkes for at lugte, men de vil ikke være i stand til at komme ud af fælden.

Du skal kun ændre løsningen hvert par dage, samtidig med at du bliver kørt af døde Simuliidae parallelt. I stedet for eddike kan du bruge compote, sur juice eller en anden sød drikke.

Moss i køkkenet: Årsager og metoder til bortskaffelse Frugtskiver. Et andet middel til midges i køkkenet kan bygges fra en almindelig plastikkop og en nybegynder for at røre frugten. Dæk toppen af ​​glasset med madfilm og lav et par små huller i den. Drosophila kan nemt komme ind i fælden, men de kan ikke komme ud mere.

Disse er meget effektive måder at få manden ud i køkkenet, skal du sørge for at prøve mindst en af ​​dem. En anden mulighed er brugen af ​​kamferalkohol. Det hældes simpelthen på en varm stegepande, og den fordamper og dræber insekter. Men det er usandsynligt, at du behager dig, fordi rummet efter en sådan procedure skal udsendes i lang tid.

Mekaniske og købte midler

Hvis du ikke stoler på de foreslåede metoder, eller bare ønsker at vælge en integreret tilgang til at slippe af med midges, skal du være opmærksom på de foreslåede ekstra muligheder.

 • Støvsuger. Du skal grundigt vakuum alle steder af akkumulering af disse insekter. Hvis du har en god reaktion, kan du fange fluer lige på farten. Den fyldte beholder fra støvsugeren skal rengøres uden for lejligheden.

Du kan prøve at fange Simuli med en støvsuger på flugt

 • røgelse. Drosophila kan ikke lide skarpe lugte, så du med succes kan bruge den med en duftlampe eller aromatiske dufte. Den mest effektive er lugten af ​​patchouli, ylang-ylang, verbena eller fedter.

Moshek vil skræmme lugten af ​​verber, ylang-ylang, fedter eller patchouli

 • Selvklæbende tape. Du kan købe i butikken en speciel tape til gnats (prisen er lav og tilgængelig for alle). Ribens duft tiltrækker frugtflyene, de flyver og holder sig til det.

Selvklæbende tape (afbilledet) - et af de mest effektive anti-Drosophila-midler

Forebyggende foranstaltninger

På spørgsmålet om, hvordan man trækker midgerne i køkkenet, har du ikke længere gidet, du skal overholde flere regler. Den foreslåede instruktion vil hjælpe.

 • Se frekvensen. Pas på påfyldning af skraldespanden og glem ikke at rengøre det regelmæssigt. Mindre rengøring er bedre at ikke sætte i en spand, og en lille taske, som skal være tæt bundet.
 • Vask opvasken. Drosophila kan nemt dannes i snavsede retter til natten. Så det er bedst at vaske opvasken lige efter at have spist.
 • Opbevar mad i køleskabet. Grøntsager og frugter er bedst opbevaret i køleskabet, der er ingen gnager.
 • Fjern fra bordet. Rengør altid bordet med krummer eller andre madrester.

Som du kan se, er der intet kompliceret i forebyggende foranstaltninger fra Drosophila. Hold køkkenet rent og risikoen for Drosophila synes at være minimal.

Perfekt renlighed i køkkenet reducerer risikoen for forekomst af midges betydeligt

konklusion

Vi undersøgte de mest effektive måder at bekæmpe gnats på i køkkenet og fortalte dig om forebyggende foranstaltninger. Overhold disse anbefalinger og problemer med gnader i køkkenet, du ikke har.

Sørg for at gennemgå den foreslåede video, den indeholder detaljerede instruktioner til bekæmpelse af frugtflugterne.

Leave a Comment

49 − 45 =