50 smukke tapet ideer til hallen

50 smukke tapet ideer til hallen

Baggrund er en hurtig og relativt billig måde at opdatere stuen på. Takket være mange forskellige nuancer, mønstre og teksturer kan de bruges til at forvandle et værelse, visuelt udvide det og gøre det hyggeligt og stilfuldt. For ikke at fare vild blandt det enorme udvalg repræsenteret i byggemarkeder, tilbyder vi dig at komme i nærkontakt med de typer af tapet, lære de fordele og ulemper ved hvert materiale, læse anbefalingerne og se billeder af de bedste eksempler på design stuer med deres anvendelse.

Typer af tapet til hallen, deres fordele og ulemper

Papir tapeter

Dette er den mest overkommelige slags tapet. På grund af deres lave omkostninger kan de bruges til at afslutte flytbare lejligheder, sovesale eller simpelthen ændre hver anden til tre år til nye. Afhængigt af hvilken type papir der anvendes, skelnes der matte og glatte produkter.

Tyndt enkeltlags tapet kaldes også en simplex, og tolags tapet bestående af et tæt substrat og en dekorativ forside er en duplex. Sidstnævnte er mere modstandsdygtig over for befugtning, så de ikke river under limning og bedre skjuler ujævnhederne af væggene.

Fordele ved papir tapeter er lav pris, miljøvenlighed (luft og mikropartikler af vanddamp passere godt), et stort udvalg af mønstre og farver. Blandt manglerne er det værd at nævne skrøbelighed, modtagelighed for mekaniske skader, solskoldning, og også at når man opsamler støv, giver de sig ikke til vådrensning.

For at lime papirets tapet skal væggene være helt lige.

Papir tapet til stuen

Vinyl tapet

Sådan tapet er lavet ved at anvende et kunstigt materiale - polyvinylchlorid - på papir eller stofbasis. Det kan være glat, hårdt, skummet eller præget (silketryk). Stabiliteten af ​​PVC til fugt gør dette materiale til et optimalt grundlag for maling, og en lille vægt og mekanisk styrke gør det nemt at fastgøre det til væggene. En høj pris berettiger en lang levetid - fra 10 til 20 år, og desuden - evnen til at male (op til 5 gange).

Vinyl tapet er modstandsdygtig over for fugtighed, elastisk nok og holdbar, i stand til at skjule små ujævne vægge. De voluminøse tegninger og den smukke tekstur gør dem til en meget æstetisk slags dekoration. Ulemperne med vinyl tapet omfatter en ubehagelig lugt af plastik (som efterhånden skulle forsvinde) og det faktum, at de ikke lader luft og damp gennem væggene forhindre dem i at "trække vejret".

Vinyl tapeter til stuen
Vinyl tapeter til stuen

Tekstil tapet

Brug af stoffer til dekoration af vægge i hallen er ikke en billig fornøjelse, men deres dejlige udsigt er det værd. Linned, satin, silke, fløjl med en fantastisk mønstret vævning af tråde - de gør interiøret virkelig luksuriøst.

Tissue tapet kræver meget omhyggelig pleje - de bør lukkes fra ultraviolet og fugt, omhyggeligt rengjort. Miljøvenlighed af denne finish afhænger af det valgte materiale, men generelt er tekstilet godt for luft.

Tekstil baggrunde til hallen

glasfiber

De fremstilles af vævningsmetoden fra de fineste glasfilamenter. Som et resultat opnås et meget stærkt gennemsigtigt stof med et reliefmønster. Disse tapeter er fasthæftet med stivelsespasta oven på gipset og er genstand for genanvendeligt maleri.

Fordelene ved glasfiber angår økologisk (i deres sammensætning - kun naturlige materialer såsom kvartssand, kalk, soda, ler), brand (smeltepunktet glastråde + 600 ° C), levetid (op til 30 års drift).

Ulemper er relativt høj vægt og dårligt valg af teksturer.

Vægpapir til stuen

Flydende tapet

De kan også tilskrives den dekorative gips, fordi flydende væg - er i det væsentlige en acrylopløsning med tilsætning af naturlige fibre (cellulose, savsmuld, bomuld, silke) og pigment.

Denne type finish giver dig mulighed for at skjule de oprindelige uregelmæssigheder, skabe en interessant tekstur, male væggene med en farvet gradient. Flydende tapet er nemt at påføre og fjerne, har en smuk relief, niveau overfladen af ​​væggene. I sammensætningen af ​​blandingen kan du tilføje gnister, små småsten.

Ulemperne ved afslutning af flydende tapet indbefatter lav fugtighedsbestandighed.

Flydende tapet til stuen

Det handler om stil!

Et stort antal forskellige typer af tapet giver dig mulighed for at finde den perfekte løsning til enhver form for interiør. Tips til nogle af dem læs videre.

Baggrund til stue i moderne stil

Modernismen involverer et fastholdt design i sort / hvid farver. For en stue i denne stil vil enfarve eller tapet med et blødt grafisk mønster (rhombusser, cirkler, linjer, abstraktioner), imitering af poleret marmor, metal passe. En interessant tilføjelse, der skaber et visuelt perspektiv, kan være fotobaggrunde.

Baggrund til stue i moderne stil
Vægpapir til et salon i moderne stil

Desktop wallpapers i klassisk stil

I den klassiske indre af hallen vil være harmonisk udseende lyse tapet med guld eller sølv blomster ornament, gentage tekstur af dyre stoffer (satin, brokade, fløjl), natursten, sandsten, mahogni, blød hud.

Desktop wallpapers i klassisk stil

Dekorative vægpapir til stuen

Til udformningen af ​​stuen i Provence stil er det bedre at vælge matte pastelfarvet tapet med et lille blomstretryk. Det er muligt ikke at klæbe dem med en kontinuerlig klud, men at male med monofoniske indlæg, der gentager mønsternes farve.

Dekorative vægpapir til stuen

Skrivebordsbaggrund i skandinavisk stil

Hovedskendetegnet i den skandinaviske stil - snedækkede klipper og gennemsigtige blå fjorde - skal afspejles i væggenes udsmykning. Tapetet kan være hvidt, lyseblå, gråt, med abstrakte billeder.

Visuelt udvide stuen vil også hjælpe wallpapers med et billede af et vinter bjerglandskab eller et vandfald.

Vægpapir til stuen i skandinavisk stil
Skrivebordsbaggrund i skandinavisk stil

Country stil wallpapers til stuen

Denne stil er præget af naturlige materialer. Efterligning af murværk, træplanker eller logs, hø, halm - grundlæggende muligheder for land.

En afslappet landlig atmosfære hjælper med at skabe tapet med blomstermønstre, et bur med billeder af kæledyr, fugle, sommerfugle, pastorale scener. Fotovstavki skal også minde om livet uden for byen: meget sol, himmel, grønne træer, endeløse marker og heste.

Country stil wallpapers til stuen

Farveløsninger

Hvide baggrunde

Hvide wallpapers i hallen er en elegant, diskret baggrund for lysere indretning og møbler. De er altid passende, udvide visuelt rummet og give det et blødt lys.

Hvide baggrunde til hallen

Grey wallpapers

Neutral palette fra sølv til grafit passer perfekt til både at skabe et monokromt design og til blødgøring af lyse accenter. Stuen i gråt vil altid se moderne og raffineret.

Grå wallpapers til hallen
Grå wallpapers til hallen

Baggrunde i pastelfarver

Ikke-lyse, som om bleget i solen, blegede farver skaber en meget beroligende atmosfære. Lyseblå, lilla, sand, beige, lyserød, grønlig - de passer perfekt sammen.

Stuen med sådan tapet vil visuelt blive mere rummelig.

Baggrunde i pastelfarver til hallen

Brun tapet

Bruntonerne er ideelle til et hyggeligt hjemmemiljø. Farven på kaffe og chokolade harmoniserer perfekt med den bløde glød af gul, festlig renhed af hvidt, forårsknuft af grønt og også den himmelske højde af turkis.

Brune baggrunde til hallen

Gule tapeter

I gule toner giver det mening at dekorere hallens vægge, hvis vinduer vender mod nordvest. Banan, citron, orange tapet vil fylde stuen med varme og lys, og beboerne får et godt humør.

Gule tapeter til hallen
Gule tapeter til hallen

Kombination af tapet i stuen

For at sikre, at stuen ikke keder sig monotoni, er det umagen værd at anvende forskellige elementer til udsmykning af væggene. En vellykket kombination af monokrom og mønstret tapet hjælper smukt at zonere plads, øge lofternes højde, udvide eller indsnævre bestemte områder, fremhæve mørke hjørner.

Ved hjælp af denne teknik skal du følge diagrammet af kombinationen af ​​nuancer. Den mest harmoniske er den ensartede base og gentages i farve mønstre på en lysere baggrund. Brilliant prints spejler lyset og tiltrækker opmærksomhed; linjer visuelt tegne rummet store elementer fylder tomrummet for for store værelser.

Baggrund i hallen kan også kombineres med maleri, dekorative gips, keramiske fliser, mursten eller murværk, træfiner, kork og plastpaneler. Vælg de mest interessante steder vil hjælpe udskårne trærammer, stucco (eller dens efterligning af polyurethan), gipsplastnicher.

Kombination af tapet i stuen
Kombination af tapet i stuen

Baggrund til en lille stue / hall i Khrusjtjov

Hovedopgaven med at designe en lille stue i Khrusjtjov er at få rummet til at virke mere rummeligt. Hertil kommer, at tapetet skal være lyst, monofonisk, med et fint pænt mønster og lodrette accenter. Tilføj dybder kan bruge fotojusteringer og optiske 3D-effekter.

Hvis der er lysreflekterende elementer (glitter, silke mønstre, fluorescerende belægninger) på tapetet, skal der være god belysning - og de vil tilføje ekstra glans til rummet.

Fra store billeder er volumetrisk relief og lyse kontraster på væggene i et lille rum bedre at opgive.

Baggrund til en lille stue eller en sal i Khrusjtjov

Baggrunde til hallen - foto ideer

I vores fotosamling kan du se, hvordan forskellige tapeter leder efter hallen i interiøret. Visuelle eksempler på de bedste designløsninger vil hjælpe dig med hurtigt at beslutte dig om valg og udstyre selv den mindste stue med en udsøgt smag.

Baggrund med et ornament til en sal i klassisk stil
Stribet tapet i det indre af stuen
Foto wallpapers til hallen
Violet tapet i hallens indre
Desktop wallpapers i eklektisk stil
Blomster wallpapers til hallen i Provence stil
Stribet tapet i det indre af stuen
Baggrund i et bur til en hall - Skandinavisk stil i et interiør
Baggrund pastelfarver i indersiden af ​​hallen
Hvide tapeter til stuen i stil med Provence

Video: Baggrunde i det indre af stuen

Leave a Comment

8 + 1 =